Баклажани, баштанні культури
БАКЛАЖАНИ
Обробка насіння.
Норми витрат:
Івін — 0,02г;
Емістим С — 1мл.
Час замочування:
Івін — 20 -24 години.
Обприскування посівів.
Норми витрат: Емістим С — 10мл.
Багаторічне використання Івіну та Емістиму С в овочівництві показує, що в залежності від чутливості сорту до регуляторів і умов вирощування прибавки врожаю становлять:
- Огірків у відкритому ґрунті 25-80ц/га, в закритому — 1,5-4,5кг/м2;
- Томатів у відкритому ґрунті 35-80ц/га, в закритому — 1,7-4,5кг/м2;
- Капусти 30-50ц/га;
- Перцю солодкого 20-50ц/га;
- Моркви 35-50ц/га;
- Цибулі 50-60ц/га;
- Баклажанів 30-35ц/га.
БАШТАННІ КУЛЬТУРИ
Допосівне замочування насіння кавуна у розчині Емістиму С сприяє підвищенню польової схожості і енергії проростання, прискорює ріст огудини, квіток і зав’язей. Строки цвітіння і дозрівання прискорюються на 3-5 діб, зростає врожайність і якість плодів: збільшується вміст цукрів, вітамінів, сухої речовини, зменшується вміст нітратів.
У виробничих умовах використання Емістиму С при вирощуванні кавунів забезпечило приріст урожаю на рівні 23-25 ц/га при врожайності на контролі 122ц/ га, приріст врожаю дині становив 10-12 ц/га при врожайності на контролі 100ц/ га.
Способи застосування:
Насіння кавуна і дині замочують на 16-18 годин у розчині Емістиму С — 1 мл у 2 л води на 1 кг насіння.
Рослини обприскують у фазу бутонізації Емістимом С з нормою витрат 10 мл/га.